HTML

riveramásodosztályban

A világ egyik legnépszerűbb futballcsapata 110 éves történelme során a másodosztályban.

Friss topikok

  • Sarita_princesa: Naaagyon lájk a nézőszámnak, imáádom, hogy ezek téényleg ennyire őrültek!!! Chori meg ugye....Cho... (2011.08.24. 01:11) Negyvenötezer néző a másodosztályban
  • viquito: Az első történelmi gól gyorsan megérkezett :) Csak így tovább! Vamos vamos River Plate! (2011.08.17. 00:26) Mezek az ablakban

Címkék

Szörnyű volt

2011.09.18. 02:53 elmatador

Mit lehet mondani egy ilyen 0-0 után. Legfeljebb azt, hogy szép volt az új mezünk. Több pozitívumot erről a meccsről nem lehet mondani. Rosszul kezdtünk, majd mikor kezdtünk játékba lendülni, nem jött a gól. Cavenaghi kapufát lőtt, Ocampos nem passzolt mikor kellett volna. Pedig a találkozó ezen szakaszában az elmúlt meccsen látottaknál jobbak voltunk, Ledesma beállítása jót tett a középpályás játékunknak, uraltuk a meccset, de semmi extra.

Aztán jött a második félidő... Csak azt tudom mondani: szörnyű. Nagyon rosszul játszottunk. Almeyda rosszul cserélt, lehozta Aquirrét, aki a legtöbb labdát szerezte és a legtöbb jó passzt adta az első félidőben. Chorinak az egész meccsen csak villanásai voltak, a szögletei és szabadrúgásai pedig teljesen veszélytelennek bizonyultak (pedig volt belőlük jó néhány). Nincs mit szépíteni, egész egyszerűen rosszul játszottunk. Nagyon rosszul. Nagyon rosszul, egy hihetetlenül gyenge csapat ellen. Ebből a felállásból nem is kerekedhetett ki más, mint egy nagyon rossz meccs. A Merlonak sem volt helyzete (legnagyobb lehetőségük Ledesma rövid hazaadása után adódott; szerencsére Chichizola résen volt), nekünk is csak néhány kósza átlövési kísérletünk akadt. Semmi ötlet, semmi fantázia, semmi játék. A harmadik döntetlen zsinórban, és a jobb csapatokkal (Gimnasia Jujuy, Rosario Central, Gimnasia La Plata, Ferro Carril Oeste, stb.) még nem is találkoztunk. Nagyon sürgősen változtatni kell valamit, mert ennek így nem lesz jó vége.

Ennek így nem lesz feljutás a vége.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riveramasodosztalyban.blog.hu/api/trackback/id/tr863235216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása