HTML

riveramásodosztályban

A világ egyik legnépszerűbb futballcsapata 110 éves történelme során a másodosztályban.

Friss topikok

  • Sarita_princesa: Naaagyon lájk a nézőszámnak, imáádom, hogy ezek téényleg ennyire őrültek!!! Chori meg ugye....Cho... (2011.08.24. 01:11) Negyvenötezer néző a másodosztályban
  • viquito: Az első történelmi gól gyorsan megérkezett :) Csak így tovább! Vamos vamos River Plate! (2011.08.17. 00:26) Mezek az ablakban

Címkék

Otthon idegenben

2011.09.18. 00:12 elmatador

Ismét egy csapat, akivel 110 év alatt még sosem találkozott a River, ismét egy csapat, aki sosem volt még az első osztályban. Pályájuk Merloban olyan kicsi, és olyan anyagi csábítás a River elleni történelmi meccsük, hogy nem Merloban fogadnak minket, hanem Avellanedában, az Independiente stadionjában és 20 ezer! jegyet kaptunk vendégként. Szóval 20ezer "vendég"drukker fogja biztatni a Riovert ez ellen az igazán kiscsapat ellen, akik ebben az idényben nem is muzsikálnak rosszul: 2győzelem, 2döntetlen, 1vereség.

A hét egyébként csöndesen telt. Tano Vella jobbhátvéd játéka nem győzte meg Almeydát, a keretbe sem került be. Először lesz viszont kezdő Ledesma, de mivel ő középpályás, az úgy látszik multifunkcionális eddigi legjobb középpályásunk, az uruguayi Sanchez húzódik hátra amolyan támadó jobbhátvédnek. Meglátjuk.

Ahogy látom már énekel a 20ezer szurkolónk (a "hazaiak" szegények pár ezren vannak) és érkezik a stadionba a csapat, egy teljesen új "retro" mezben, amit a 110 éves évforduló kedvéért készített az adidas.

Kezdődik. Vamos!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riveramasodosztalyban.blog.hu/api/trackback/id/tr313235122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása