HTML

riveramásodosztályban

A világ egyik legnépszerűbb futballcsapata 110 éves történelme során a másodosztályban.

Friss topikok

  • Sarita_princesa: Naaagyon lájk a nézőszámnak, imáádom, hogy ezek téényleg ennyire őrültek!!! Chori meg ugye....Cho... (2011.08.24. 01:11) Negyvenötezer néző a másodosztályban
  • viquito: Az első történelmi gól gyorsan megérkezett :) Csak így tovább! Vamos vamos River Plate! (2011.08.17. 00:26) Mezek az ablakban

Címkék

Hányinger

2011.12.04. 02:11 elmatador

Az ilyen meccsektől hányingerem szokott lenni. Most is az volt. Nem a játéktól, az események alakulásától, az eredménytől. Sajnos sokszor volt már ebben részem River szurkolóként, de az utolsó alkalom elég régen lehetett, mert már nem emlékszem rá. Szóval ettől a meccstől hányingerem van. Az ilyen meccstől hányingerem van.

Végigtámadtuk az egész mérkőzést. Körülbelül 15 szögletet rúgtunk (az ellenfél kettőt), volt kapufánk és naggyá tettük Gaston Sessát, az argentin futball egyik legendás kapusát. Sessa régi ismerős, védte a Racing és a Velez kapuját (néhány évig meg nálunk kispadozott, begyűjtve így két bajnoki címet). Szóval éppen Chichizolát dobálják a Boca Unidos szurkolói és jön az ellenfél kapusa drukkert nyugtatni, én meg csak bámulom, hogy ez a kapus nekem bizony ismerős. Senkit sem ismerek ebből a falusi tahó csapatból, de ezt a kapust már solat láttam focizni. És Sessa kivédte a szemünket. Ahogy telt az idő éreztem, hogy Sessának ma nem rúgunk gólt. Ha már verve volt, kisegítette a kapufa vagy egy gólvonalon blokkoló játékos. Már éppen kezdtem megbarátkozni a gól  nélküli döntetlen gondolatával (bár nem győzöm hangsúlyozni, teljes fölényben játszottunk) amikor Chichizla rosszul jött ki egy beívelésre a második félidő 46. percében, és a labda a hálónkba csurgott. Kikaptunk, és nekem most, nekem ilyenkor hányingerem van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riveramasodosztalyban.blog.hu/api/trackback/id/tr803435444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása