HTML

riveramásodosztályban

A világ egyik legnépszerűbb futballcsapata 110 éves történelme során a másodosztályban.

Friss topikok

  • Sarita_princesa: Naaagyon lájk a nézőszámnak, imáádom, hogy ezek téényleg ennyire őrültek!!! Chori meg ugye....Cho... (2011.08.24. 01:11) Negyvenötezer néző a másodosztályban
  • viquito: Az első történelmi gól gyorsan megérkezett :) Csak így tovább! Vamos vamos River Plate! (2011.08.17. 00:26) Mezek az ablakban

Címkék

Országjáró körút 1. állomás

2011.08.21. 00:01 elmatador

Pár perc múlva megkezdődik a visszatérési hadművelet második mérkőzése. Az országos turné első állomása (az első osztályban nem nagyon voltak vidéki mérkőzések). Egyenlőre a másodosztályban még mindig nem engednek vendégszurkolókat a mérkőzésekre, ennek ellenére több busznyi drukker indult el a több ezer kilométeres útra Mendozába, az Independiente Rivadaviva elleni mérkőzésre. A mendozai River szurkolók a több százan fogadták a csapatot a reptéren, a játékosok alig győzték osztogatni az autogrammokat. Azt hiszem vendégszurkolók nélkül sem lesz híján a csapat a biztatásnak.

Almeyda a győztes csapaton ne változtass elvet követi, így ugyanaz a tizenegy kezdi a mérkőzést mint Kedden a Chacarita ellen.  A mendozaiakról nem sokat tudok, azt ígérték támadni fognak. Meglátjuk.

Vamos River!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riveramasodosztalyban.blog.hu/api/trackback/id/tr703167829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása